Netwerk Geboortezorg lanceert app met alle richtlijnen rond de geboortezorg

De app presenteert alle richtlijnen rond de geboortezorg voor verloskundigen, gynaecologen, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg op een overzichtelijke manier. Daarnaast staan de meest recente regioprotocollen rond hypertensie, diabetes, vroeggeboorte en acute verwijzingen hierin.

Het Netwerk Geboortezorg Noordwest Nederland presenteert deze nieuwe app op 17 november en is hiermee de eerste in Nederland. De richtlijnen van de KNOV zijn ook opgenomen.

App met alle richtlijnen rond de geboortezorg

Het Netwerk Geboortezorg wil met deze app op een makkelijke en toegankelijke manier alle richtlijnen en protocollen beschikbaar stellen. Groot voordeel voor de zorgverleners is dat deze belangrijke informatie ook offline beschikbaar is. Hierdoor kunnen de geboortezorgprofessionals altijd beschikken over de nodige informatie.

Dowload de app voor:
• iOs / iPhone
• Android

Netwerk Geboortezorg

Het Netwerk Geboortezorg is een samenwerkingsverband van ziekenhuizen, verloskundigenpraktijken, kraamzorgorganisaties, jeugdgezondheidszorg en de GGD in Noord-Holland en Flevoland. Het netwerk heeft als doel de geboortezorg te verbeteren door naadloze samenwerking tussen alle zorgprofessionals, kwaliteitsverbetering op basis van onderzoek, een effectieve en duidelijke overdracht en het versterken van de positie van zwangeren en hun partners. Dit alles moet leiden tot een vermindering van babysterfte.

www.knov.nl/actueel-overzicht/nieuws-overzicht/detail/netwerk-geboortezorg-lanceert-app-met-alle-richtlijnen-rond-de-geboortezorg/1533