You See Baby

De kraamtijd is een tijd vol nieuwe ervaringen. De kraamvrouw maakt kennis met haar baby, herstelt van de bevalling en staat samen met haar gezin volop in de belangstelling.

In de eerste week na de geboorte, de kraamweek, komt de kraamverzorgende voor en met de kraamvrouw, de baby en de overige gezinsleden verzorgen. Zij draagt veel van haar kennis, ervaring over aan de kraamvrouw en haar partner. Mevrouw krijgt informatie, begeleiding en ondersteuning m.b.t. het eigen herstel, de aanpassingen die de komst van de baby vragen, allerlei praktische informatie en handige tips.
De kraamverzorgende is een professional met kennis van zaken en ervaring omtrent het jonge moederschap en het omgaan met baby’s.

Elke klant is uniek, iedere situatie weer anders. Daarom stemt Kraamzorg YouSeeBaby de zorg en dienstverlening zoveel mogelijk af op uw behoeften. Uren worden geleverd volgens het LIP* Protocol.

* Het Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg heeft als doel de vraag van de cliënt in kaart brengen en zorg inzetten die aansluit bij de situatie van de cliënt. In veel situaties zal het basispakket LIP passende zorg bieden en in de situaties waarin het nodig is kan, op indicatie van de verloskundige, kraamzorg op maat geboden worden.

Contactgegevens

YouSeeBaby algemeen
Den Helder

06 – 29 29 1677

www.youseebaby.nl


Els Coerver

06 – 29 29 1677

info@youseebaby.nl