Verloskundigen Praktijk Den Helder & regio

Als team van heel gedreven, enthousiaste, professionele, goed samenwerkende verloskundigen ondersteunen en begeleiden wij vrouwen in de vruchtbare periode van hun leven.

Zwangerschapswens, zwangerschapsbegeleiding, (pret en medische) echoscopie, ondersteuning tijdens de bevalling thuis of in het ziekenhuis, begeleiding van de kraambedperiode en het verstrekken van anticonceptie.

Bij onze zorg staan: aandacht, tijd, warmte, informatie geven, keuze vrijheid (ook bij wensen buiten de richtlijn), professioneel begeleiding centraal dicht bij huis centraal.

Aandacht, tijd en warmte
Iedere vrouw, ieder stel, ieder gezin is anders en uniek. Daarom proberen wij samen met onze cliënten uit te vinden welke zorg voor hen belangrijk en gewenst is. Om op deze manier zorg op maat te kunnen geven. Geen vraag is te gek, iedere wens is bespreekbaar.

Informatie geven en keuze vrijheid
Als praktijk willen we natuurlijk veilig zorg geven. Wij vinden het daarbij heel belangrijk dat cliënten goed geïnformeerd worden over het waarom wij bepaalde zorg willen geven, wat de mogelijkheden, risico’s en keuze van cliënten duidelijk zijn.

Professionele begeleiding, dicht bij huis
Door geregelde scholing blijven wij als verloskundige op de hoogte van de nieuwste richtlijn en blijven wij bekwaam in ons handelen.
Wij bieden ons cliënten, veel zorg op locatie. Wij prikken op onze spreekuren zelf bloed, zodat cliënten hiervoor niet meer naar het laboratorium hoeven. De meeste echo’s kunnen bij ons op locatie gemaakt worden, waardoor u hiervoor niet naar een ziekenhuis hoeft.
Wij hebben een goede samenwerking met onze verloskundige collega’s, kraamverzorgsters, gynaecologen, verpleegkundigen, diëtiste, fysiotherapeuten en diverse andere zorgverleners in onze regio. Zo zorgen we met elkaar voor goede geboorte zorg.

Homeopathie
Als praktijk bieden wij u de mogelijkheid om uw zwangerschap, bevalling en kraambed middels homeopathie te ondersteunen.

Bereikbaarheid
Verloskundigen zijn 24 uur per dag 7 dagen per week, oftewel het hele jaar door bereikbaar voor spoedeisende vragen en zorg.
Wij hebben ongeveer 4 dagen per week spreekuur, waaronder 2 avondspreekuren op onze locaties in Den Helder en Julianadorp.
Aanmeldingen, vragen of een oriënterend gesprek kunnen telefonisch, live-op locatie, via de website of per mail.

Werkgebied

  • Anna Paulowna
  • Breezand
  • Callantsoog
  • Den Helder
  • Groote Keeten
  • Julianadorp
  • ’t Zand

Spreekuurlocaties

  • Den Helder
  • Julianadorp

Contactgegevens

Verloskundigen Praktijk Den Helder & regio
Polderweg 42
1782 EB Den Helder

Middelzand 3504d
1788 ES Julianadorp

0223 – 619 223

06 – 533 79 522

0223 – 68 27 87

www.netzwanger.nl

info@netzwanger.nl